6 dingen waar onze redactie blij van werd in mei
Enjoy the little things
Geluk zit vaak in kleine dingen. Deze blijmakers toverden in mei een glimlach op de gezichten van onze redactie.
Culiredactrice Sofie
"Wat mij blij maakte in mei waren de asperges van Eddy, een vriend van mijn vader. Recht uit de tuin op het bord: beter vind je ze niet. Ik maakte er een pasta mee, met asperges, erwtjes, ham, ricotta, peterselie en geraspte citroenschil. Heerlijk!"
Wil jij ook een heerlijke aspergepasta maken? Hier kan je terecht voor inspiratie.
Culiredactrice Marlies
"Nu het eindelijk zomers aanvoelt buiten heb ik al ettelijke terrassen onveilig gemaakt in Antwerpen. Heerlijk Koreaans smullen bij Camino op het Muntplein? Het katapulteert je zo naar Zuidoost-Azië. Maar ook zomerbars zoals Bar Paniek aan het Kattendijkdok vol wilde, groene planten in een industriële setting en het nieuwe gigaterras van Black Smoke in Brouwerij De Koninck zijn plekken waar ik uuuuuuuuren kan slijten."
Videoproducer Kim
"Mijn blijmaker van mei was het ideale barbecueweer! Niets leuker dan samen met vrienden de voorbereidingen te treffen en daarna te smullen!"
Ook zin gekregen in een barbecue? Hier vind je de lekkerste recepten en beste tips.
Art director Sarah
"Watermeloen bij de vleet! Mijn kinderen zijn er verzot op. Voor mij is dat het teken dat de zomer er is."
Ook gek op watermeloen? Ontdek hier de lekkerste recepten met dit heerlijke fruit.
Coördinator food Karolien
Dat ene dagje ertussenuit met z'n twee naar Zeeland. We hebben de kinderen afgezet bij de grootouders en zijn meteen doorgereden naar het terras van het Badpaviljoen in Domburg, met zicht op zee, om er eindeloos te smullen van heerlijk fingerfood.
Coördinator repo en reizen Sophie
Wat me blij maakte in mei? Dat de tomaten weer kleur en smaak kregen. Een bol burrata mozzarella, een tomaat in sneetjes, goede olijfolie en verse oregano en basilicum uit de tuin. Daar kun je me heel blij mee maken…
Meer recepten met de hemelse combinatie tomaat + mozzarella?