Nieuw: het Sandra Bekkari-brood!
Een 100% volkoren speltbrood om van te smullen.
“Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood”, zegt voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Daarom brengt ze nu haar eigen, 100% volkoren speltmeelbrood uit. Lekker!
Pure ingrediënten
Het brood wordt gemaakt volgens een eenvoudig Sana-recept, en bevat acht pure ingrediënten: speltmeel, water, speltdesem, gist, olijfolie, zout, speltvlokken en een vleugje honing. In het brood wordt Posidoniazout gebruikt, waardoor het maar liefst 25% minder zout bevat dan een klassiek brood.
Krokant
De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de lekkere smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Het brood heeft een nootachtige smaak en een krokante korst, omdat het ook op steen wordt gebakken.
Het Sandra Bekkari brood is verkrijgbaar bij Carrefour voor € 2,59. Binnenkort start ook een samenwerking met warme bakkers.