De favoriete snelle recepten van Natalie
Klaar in 1, 2, 3
Op drukke weekavonden moet het soms snel gaan in de keuken. Met deze favoriete snelle recepten van Natalie geniet je toch van een zelfgemaakte maaltijd.
1 Tagliata
Redactrice Natalie: "Ik eet niet vaak vlees, en als ik vlees eet, doe ik het goed. Een biefstuk of entrecote stelt me nooit teleur. Liefst eet ik 'm niet met frietjes, maar wel met een frisse salade. Start met goede producten, al dan niet van eigen bodem, dat is de basis van echt eten!"
2 Pad Thai
Natalie: “Het duurde heel lang voor ik ‘m perfect kon maken, want de balans zout-zoet-zuur moet perfect zijn vind ik. Het is wat mij betreft het lekkerste Oosterse gerecht en ik zet ‘m graag op tafel met of zonder vlees.”
3 Toast champignon
Natalie: “Een goede toast champignon is de start van de herfst. En hoewel de ingrediëntenlijst niet echt lang is, vind ik het toch een uitdaging om een goede toast champignon te maken. Het brood moet lekker krokant zijn, de champignons krokant gebakken en met de juiste hoeveelheid peterselie en net fris genoeg. Heerlijk op elk moment van dag”
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!