Frambozencoulis maken: zo doe je dat
Mét video
Frambozencoulis ... Het klinkt heel erg chique en ingewikkeld, maar eigenlijk is het helemaal niet moeilijk om frambozencoulis te maken. Dankzij dit stappenplan (mét video) lukt het altijd!
Wil jij graag een lekkere frambozencoulis maken? Goed idee! Het is heerlijk bij elk dessert, makkelijk te maken en veel lekkerder dan een kant-en-klaar exemplaar. Dankzij dit stappenplan maak jij de lekkerste coulis van frambozen.
Dit heb je nodig
- 750 g frambozen (mag uit de diepvries zijn)
- 100 ml water
- 100 g suiker
- citroen
Frambozencoulis maken: zo doe je het
- Doe de frambozen, de suiker en het water in een steelpan. Doe er enkele druppeltjes citroensap bij.
- Laat het mengsel 5 minuten koken op een middelhoog vuur en roer geregeld om.
- Duw de coulis door een zeef in een kom en laat afkoelen.
In deze video tonen we stap voor stap hoe je het doet
Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo's.
De lekkerste recepten met frambozencoulis
Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!