Ontwerp je eigen taart
HOW TO
Deze cake staat garant voor een hele namiddag plezier. Eerst om 'm te maken, dan om 'm op te eten. Ga voor een robot of een van je andere favoriete figuren. Het basisprincipe blijft altijd hetzelfde!
SNIJ JE CAKE
Versnij 1 à 2 hotelcakes in de gewenste vorm door horizontaal en verticaal te snijden. Tip: teken daarvoor eerst een basispatroon uit, zodat jij je vorm makkelijk kan 'nabouwen'.
MAAK BOTERROOM
Klop 250 gram ongezouten boter romig op kamertemperatuur. Voeg 500 gram poedersuiker toe en klop op tot een gladde massa. Voeg eventueel 1 el melk toe als de room te zwaar is. Tip: hou je van kleur? Voeg kleurstof toe aan een deel van de room.
VERSIER JE CAKE
Bestrijk je cakevorm met de room of gebruik een spuitzak met een gekarteld mondje om de room in sierlijke lijntjes te spuiten. Werk je cakevorm af met koekjes en snoepjes in alle vormen, kleuren en smaken. Zet de taart in de koelkast tot je hem serveert.