Lekker licht kerstmenu à la Sandra Bekkari
Helemaal Sana!
Met dit Sana kerstmenu hou je de feestdagen toch gezond en licht. Laat je inspireren door deze feestrecepten à la Sandra Bekkari.
Voorgerecht: tartaar van zalmforel met dillecrème en zalmeitjes
Hoofdgerecht: kalkoenrollade met notenvulling en pompoen
Tip van Sandra: “Lepel het braadvocht regelmatig over de kalkoenrollade zodat het vlees niet uitdroogt.”
Dessert: carpaccio van ananas met geroosterde kokos en munt
Dit dessertje maak je extra snel met voorgesneden plakken verse ananas, waarvan de schil en de kern al verwijderd zijn.
Kokosroom kun je zelf ‘maken’. Zet een ongeopend blik kokosmelk minstens 4 uur, maar liever nog een hele nacht, in de koelkast. Open het daarna voorzichtig en schep er de dikke kokosroom uit. Doe de room in een kom en klop ‘m met een mixer of garde tot een lobbige crème. Mocht je niet zo houden van kokos, vervang de kokosroom en de geraspte kokos dan door Griekse yoghurt en geroosterde nootjes.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!