Dit kerstmenu à la Sandra Bekkari maak je makkelijk vooraf
Helemaal Sana!
Wil je graag optimaal mee genieten van het feest? Deze gerechtjes à la Sandra Bekkari maak je makkelijk op voorhand.
Voorgerecht: kreeftensoep
Deze feestelijke soep kun je makkelijk op voorhand maken. Alleen afwerken met het kreeftenvlees en een scheutje (plantaardige) room doe je nog op het moment zelf.
Gebruik je liever geen bloem om de soep te binden? Gebruik dan wat meer groenten of bind de soep achteraf met arrowroot.
Hoofdgerecht: vispannetje met minigroenten
Minigroentjes maken van een klassiek vispannetje een extra feestelijk gerecht. Rond de feestdagen zijn ze volop te vinden in de supermarkt.
De kabeljauw bak je best pas op het laatste moment, maar verder kun je dit vispannetje helemaal op voorhand bereiden. Bewaar alle onderdelen van het gerecht in de koelkast tot net voor je het gerechtje gaat serveren. Wees wel voorzichtig met de saus, warm ze voorzichtig terug op op een laag vuurtje.
Dessert: tiramisu
Ja hoor, ook tiramisu past in een Sana kerstmenu! Het gebruik van amandelmeel en volkoren speltmeel maakt de koekjes gezonder en voedzamer. De mascarpone kun je deels vervangen door plattekaas: gezonder én fijner voor de lijn. En het beste nieuws? Dit dessertje kun je helemaal van tevoren klaarmaken.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!