Natalies weekmenu met extra veel groenten
Extra gezond
Ook goede voornemens gemaakt bij de start van het nieuwe jaar? Met dit weekmenu kun je er alvast één in de praktijk brengen: Natalie zet met heel veel smaak graag nóg meer groenten op het menu.
Natalie: "Toegegeven: als kind was ik niet echt dol op warm fruit. Elke dinsdag leken we bij mijn oma wel kip met peren uit blik te eten. Toen ik alleen ging wonen, heb ik dus meteen alle blikfruit geschrapt. Maar nu ga ik toch overstag voor fruit in hartige gerechten. Zo matchen de ananas en mango perfect met de geraspte wittekool en smaakt de warme peer goed af in de vegetarische traybake."
Lekkere restjes bij de lunch en het ontbijt
- Heb je nog knolselderblokjes oven van die heerlijke ovenschotel van zondag? Maak er een smeuïg soepje mee. Rol nog enkele balletjes of bak croutons en je hebt een goedgevuld winters soepje.
- De traybake van wintergroenten past perfect bij de wraps. Te proberen als lunch!
- De appelpannenkoekjes zijn een heerlijk ontbijtje. Je kunt ze bovendien makkelijk in kleine porties invriezen en eruit halen als je ze nodig hebt.
- Sowieso ga je nog boerenkool overhebben. Maak er een pesto van of rooster de blaadjes in de oven tot krokante chips.
Ontdek hier meer snelle weekmenu's van Natalie.
Het weekmenu met extra groenten van Natalie
Wil je de recepten uit het weekmenu bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.
Maandag: pompoenfrittata met spekjes en spruitjes-veenbessensalade
Dinsdag: snelle wok met gehakt, appeltjes en rodekool
Woensdag: tuna melt-wrap met oude kaas en spinazie met mango-waldorfslaatje
Donderdag: traybake van wintergroenten met kaas en soldaatjes van rozijnenbrood
Vrijdag: broccolipuree met gerookte zalm, zachte geitenkaas en amandelen
Zaterdag: rode risotto met bimi, krokante boerenkool en kalkoeninvoltini
Zondag: ovenschotel met knolselderpuree, gefruite prei en selder en schelvis met kruidenkorst
Dessert: appelpannenkoekjes met peperkoekcrumble
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!