Meest recente artikelen

Doe mee met de grote Knorr-wedstrijd en maak kans op een reis naar Bologna

Is jouw spaghetti bolognaise de állerlekkerste ?

Doe mee met de grote Knorr-wedstrijd en maak kans op een reis naar Bologna Artikel

Ben jij trots op je bolognaisesaus? Maak je 'm met worteltjes, champignons of rode wijn? Heb je een geheime ingrediënt of magic trick die jouw saus net dat tikkeltje lekkerder maakt? Deel jouw recept en maak kans op een reis naar Bologna, de lekkerste stad van Italië.

Wat eten we vandaag? Spaghetti bolognaise! Een absolute gezinstopper waar iedereen gék op is. Sta jij bekend om je om je lekkere saus? Lees dan zeker verder!

Wat moet je doen?

Heb jij een persoonlijke variant van spaghetti bolognaise waar je stiekem best wel trots op bent? Surf naar www.knorr.com/be/nl/bestebolognaisevanbelgie.html en deel je recept tot en met 16/10/2024.

De Knorr vakjury – die bestaat uit onder andere chefs Sofie Dumont en Arnaud Delvenne, Unilever Food Solutions chef  Wesley Bay en influencer Lorentia Veppi –  neemt alle inzendingen onder de loep en maakt een shortlist met de 25 beste sauzen. Insider-tip: vergeet zeker niet een bouillonblokje toe te voegen aan je saus én aan het kookwater van je spaghetti!

En de winnaar is…

Hoor je bij de geselecteerden? Dan word je uitgenodigd op de grote finale op 26/10 in Plein Publiek in Brussel. Een dag vol fun, een photobooth, workshop en apero met als kers op de taart de aankondiging van de winnaar. Wie weet sleep jij wel de reis naar Bologna én de felbegeerde award in de wacht!

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen