Street Food op Culinaria
De vijfde editie van Culinaria staat alweer voor de deur en deze keer wordt het hele concept onder handen genomen. Fijnproevers beleven er een eigentijdse, originele ervaring geïnspireerd op het thema ‘Pure Street’.
Concept
Culinaria is ontdekken, proeven en delen. Hier kan je de kookkunsten van sterrenchefs ontdekken. Maar je vindt er ook gastronomische workshops, tafelkunsten en delicatessen. Het evenement staat geheel in het teken van culinaire ontdekkingen en ervaringen. Voor echte lekkerbekken dus!
Gastronomie meets kunst
Een dertigtal sterrenchefs waaronder grote namen zoals; Bart De Pooter, Yves Mattagne en Viki Geunes én opkomende talenten laten hun kunsten zien en verleggen de culinaire grenzen.
Elke Culinaria-dag maken ze een origineel recept klaar, geïnspireerd op het thema 'Pure Street'. Het resultaat is Street Food in een gastronomisch jasje!
Terwijl je geniet van lekkere hapjes krijg je een explosief en innovatief luister- en kijkspektakel van enkele kunstenaars.
Waar en wanneer?
Van woensdag 29 mei tot zondag 2 juni 2013 neemt Culinaria zijn intrek in het schitterende Goederenstation in Brussel. Tickets, prijzen en de verschillende formules vind je hier.
- Woensdag 29 mei: 19u00 – 23u00 (Avant-première)
- Donderdag 30 mei: 18u00 – 23u00
- Vrijdag 31 mei: 12u00 – 16u00 en 18u00 – 23u00
- Zaterdag 01 juni: 18u00 – 23u00
- Zondag 02 juni: 12u00 – 17u00