Ilse kookt een paasmenu
Extra feestelijk!
Libelle-chef Ilse duikt in haar keuken om een lekker paasmenu voor haar gasten te bereiden. Dat wordt smullen van lamskroon, rode poon en briochebroodjes! Benieuwwd naar de recepten? Dit zet Ilse op het paasmenu!
Libelle Lekker-chef Ilse is altijd in voor een feestje, zeker als het over koken gaat. Zo laat ze geen feestdag voorbijgaan zonder aan het kokkerellen te slaan. Vaak zijn dat bordjes met de lekkerste vis. Maar al te vaak laat Ilse zich ook verleiden tot echte feestklassiekers zoals lam, een echte topper op het paasmenu.
Hoe dat menu eruitziet, laat zich dus makkelijk raden. Een piekfijn gerechtje van lamskroon met groentjes. Als vis de rode poon. En – onontbeerlijk bij het paasfeest: een origineel eitje met briochebrood. Op het paasmenu mag natuurlijk geen dessert ontbreken. Dat werd een trifle met bessen en witte chocolademousse.
Zo maak je zelf de gerechten op het paasmenu van Ilse
Volg Libelle Lekker op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!