Recept

Spaghetti met amandelpesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een heerlijke zelfgemaakte pesto

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de spaghetti beetgaar.

  2. 2

    Hou van 1 bosje basilicum enkele blaadjes apart (voor de garnering) en doe de rest in de blender, samen met 4 el olijfolie, 50 g parmezaan, 1 teentje knoflook en 50 g amandelpoeder. Pureer. Breng op smaak met peper en zout, en voeg indien nodig wat extra olijfolie toe.

  3. 3

    Rooster 50 g amandelschilfers goudbruin. Meng de pesto met de pasta en verdeel over 4 borden. Bestrooi met wat amandelschilfers en werk af met basilicum en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met amandelpesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!