Recept

Spaghetti met tomatenroomsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nét even anders

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook en de ui. Stoof ze glazig in hete olijfolie.

  2. 2

    Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe. Breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen op zacht vuur. Roer geregeld om.

  3. 3

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  4. 4

    Roer de kruiden en de room door de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout (en eventueel ook een snuifje suiker).

  5. 5

    Meng met de pasta en werk af met enkele blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met tomatenroomsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!