Recept

Gevulde aardappeltjes met lente-uitjes en cheddarkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker bijgerecht

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Boen de aardappelen schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Snij in de lengte een kapje van de aardappelen en hol ze uit.

  2. 2

    Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Snij ze eventueel in nog iets kleinere stukjes.

  3. 3

    Pers de citroen uit. Meng het aardappelkruim met de broccoli, het witte gedeelte van de lente-ui en een scheutje room. Breng op smaak met citroensap, graantjesmosterd, peper en zout.

  4. 4

    Vul de aardappelen met de vulling, bestrooi met de cheddar en schuif de aardappelen een kwartiertje in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.

  5. 5

    Werk af met het gesnipperde groene gedeelte van de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde aardappeltjes met lente-uitjes en cheddarkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!