Gevulde aardappeltjes met lente-uitjes en cheddarkaas
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180° C. Boen de aardappelen schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Snij in de lengte een kapje van de aardappelen en hol ze uit.
-
2
Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Snij ze eventueel in nog iets kleinere stukjes.
-
3
Pers de citroen uit. Meng het aardappelkruim met de broccoli, het witte gedeelte van de lente-ui en een scheutje room. Breng op smaak met citroensap, graantjesmosterd, peper en zout.
-
4
Vul de aardappelen met de vulling, bestrooi met de cheddar en schuif de aardappelen een kwartiertje in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
-
5
Werk af met het gesnipperde groene gedeelte van de lente-ui.