Frittata met nieuwe aardappelen, doperwtjes en kerstomaatjes
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en kook ze beetgaar. Snij ze in plakjes. Spoel de tomaatjes. Laat de doperwtjes ontdooien. Pel en snipper de ui. Snipper de bladpeterselie grof.
-
2
Kluts de eieren en meng ze met de room, peterselie, peper en zout.
-
3
Verhit olie in een pan die ook in de oven kan, en voeg de aardappelplakjes en de rode ui toe. Schep goed om en bak vijf minuutjes. Schenk er de eitjes over en bestrooi met doperwtjes, kerstomaatjes en verkruimelde feta. Laat enkele minuten garen en schuif de pan daarna in de voorverwarmde oven, tot het ei helemaal gestold is.
-
4
Spoel de kropsla en laat uitlekken. Spoel de radijsjes en raapjes en snij in fijne plakjes. Hussel door elkaar en serveer het slaatje met een kant-en-klare honing-mosterddressing.
Voorbereiding