Recept

Gegrilde steak met bloemkool op z’n Vlaams

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerkoken

bereiding
  1. 1

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze kort in licht gezouten water.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

  3. 3

    Smelt de boter, plet de gekookte eieren. Meng het eierkruim en de gesmolten boter met de bloemkoolroosjes en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit een grillpan. Bestrijk de steaks met olijfolie en gril ze goudbruin en gaar naar smaak. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de steaks met de bloemkool en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!