Recept

Kalfsbrood met paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met rijst, brood of puree

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Verkruimel het brood. Laat het weken in de melk. Klop het ei los met peper en zout. Snij de olijven in stukjes.

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het broodkruim en het ei. Doe er de pecorino, de olijven en de peterselie bij. Maak er een groot brood van. Leg het in een lichtjes ingevette braadslee. Bestrijk met olie en zet 40 minuten in het midden van de oven.

  3. 3

    Spoel de paprika’s, verwijder zaadjes en zaadlijsten. Snij ze in miniblokjes. Bak ze kort aan in een scheutje olijfolie. Strooi er wat paprikapoeder bij. Kruid met peper en zout. Blus met de kalfsfond en leg er het kruidentuiltje bij. Laat 15 minuten sudderen op een zacht vuur.

  4. 4

    Snij het kalfsbrood in plakjes en serveer het met de paprika en rozemarijnaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsbrood met paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!