Saltimbocca met erwtenpuree
bereiding
-
1
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar.
-
2
Breng de bouillon aan de kook. Laat er de erwtjes 5 minuten in garen. Giet ze af, maar bewaar de bouillon.
-
3
Pureer de erwten met de mixer (doe er eventueel wat bouillon bij zodat de puree niet te droog is).
-
4
Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Leg op elk een plakje ham en een blaadje salie. Vouw dicht en steek de saltimbocca vast met een prikker.
-
5
Bak het vlees in olie, hou warm onder aluminiumfolie. Giet het vet uit de pan. Blus met de wijn en roer de aanbaksels los. Laat lichtjes inkoken. Leg er het vlees weer in.
-
6
Giet de aardappelen af en pureer ze. Roer er de erwtenpuree en het basilicum door. Kruid met peper en zout. Serveer de saltimbocca met de saus en de puree.