Recept

Vleesbrood met krieken

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met bruin brood

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt met het ei en de peterselie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg 3 eetlepels paneermeel toe en meng goed.

  2. 2

    Vorm een broodje van het gehakt en leg het in een beboterde ovenschaal. Bestrijk het broodje met een beetje water. Schuif het 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Dek het broodje af met aluminiumfolie en bak nog 15 minuten verder. Laat afkoelen op een rooster.

  4. 4

    Breng de krieken in het sap aan de kook, samen met het kaneelstokje. Voeg suiker toe naar smaak. Bind met maïszetmeel.

  5. 5

    Snij het gehaktbrood in plakken en serveer ze met de kriekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vleesbrood met krieken

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!