Recept

Wittekoolsalade met sinaasappel en konijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele salade

bereiding
  1. 1

    Snij de kool in fijne reepjes. Blancheer ze 10 minuten in licht gezouten water. Laat goed uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Schil de sinaasappelen met een scherp mes tot op het vruchtvlees en snij de partjes los tussen de vliesjes. Vang het sap op.

  3. 3

    Meng het sinaasappelsap met het citroensap, de komijn, munt, honing en olijfolie. Meng de kool met de dressing.

  4. 4

    Snij het konijnenvlees in blokjes. Bak aan alle kanten goudbruin in een pan met boter en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de blokjes konijn en de partjes sinaasappel met de kool en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wittekoolsalade met sinaasappel en konijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!