Recept

Vispapillot met olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk pakketje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de paprika's schoon en snij ze in repen. Pel de sjalotten en snij ze in ringen. Pel de knoflook en snipper fijn.

  2. 2

    Roerbak alle groenten een minuutje. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Neem 4 stukken bakpapier en besprenkel met olijfolie. Spoel de vis en dep droog, kruid met peper en zout. Leg op elk stukje bakpapier een filet. Verdeel er de groentemix over.

  4. 4

    Bestrooi met olijfringetjes en besprenkel met citroensap en olijfolie. Vouw het bakpapier toe en schuif de papillotjes 15 tot 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispapillot met olijven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!