Vol-au-vent met aardappeltjes
bereiding
-
1
Giet de bouillon in een kookpan en leg de kipfilets erin. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.
-
2
Kruid het gehakt met peper en zout en rol balletjes.
-
3
Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in plakjes. Bak ze in boter. Blus met wat citroensap en kruid met peper en zout.
-
4
Neem de kipfilets uit de pan. Laat uitlekken en snij ze in stukjes. Schep de balletjes in de bouillon en kook ze tot ze bovendrijven. Haal ze met een schuimspaan uit de pan.
-
5
Zeef de bouillon en schenk de melk erbij. Breng aan de kook. Los het maïszetmeel op in wat water en bind er de saus mee. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Schep de kip, de balletjes en de champignons door de saus.
-
6
Schil de aardappelen en kook ze gaar in groentebouillon.
-
7
Maak een slaatje van de sla, tuinkers en waterkers. Serveer met gekookte aardappelen.