Recept

Plattekaastaart met speculaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk dessert

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter en verkruimel de speculaas erin. Stort in een met bakpapier beklede bakvorm en druk goed aan. Bak 10 minuten in de oven en laat afkoelen.

  2. 2

    Klop de slagroom samen met de suiker en de vanillesuiker stijf. Roer de roomkaas erdoor.

  3. 3

    Verwarm het citroensap. Week de gelatine in koud water en los op in het citroensap. Roer het sap door het kaasmengsel.

  4. 4

    Schep het kaasmengsel op de speculaasbodem. Laat minstens 1 nacht opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Mix wat speculaasjes fijn in een blender. Bestrooi de taart ermee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Plattekaastaart met speculaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!