Recept

Lauwe spirellisalade met gorgonzola, kip en peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig pastaslaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de gorgonzola in stukjes.

    Snij de peer in fijne plakjes en besprenkel met citroensap.

    Snij de kip in blokjes, kruid met de kipkruiden.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar en giet af. Meng er 6 el olijfolie door.

  3. 3

    Meng de pasta met de gorgonzola en de peer en zet weg op kamertemperatuur.

  4. 4

    Bak de kip bruin in de resterende olijfolie. Meng de pasta met de kip en breng op smaak met peper en zout. Serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lauwe spirellisalade met gorgonzola, kip en peer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!