Recept

Spaghetti frutti di mare

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met zeevruchten: altijd een smakelijk duo.

bereiding
  1. 1

    Laat de zeevruchten ontdooien. Maak de groenten schoon. Snij de venkel in fijne plakjes, bewaar het groen. Snij de prei in ringen. Pel en hak de knoflook. 

  2. 2

    Stoof de venkel, prei en knoflook glazig in olijfolie. Blus met de wijn. Kruid met paprikapoeder en saffraan. Laat 10 minuten sudderen. 

  3. 3

    Kook ondertussen de spaghetti beetgaar.

  4. 4

    Doe de zeevruchten bij de groenten en laat nog 5 minuten garen. Meng de spaghetti met de saus. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Werk af met venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti frutti di mare

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!