Recept

Vanillepudding basisrecept

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak 'm een dag op voorhand

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 140°C. Verwarm de melk met de room. Snij het peultje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit. Voeg de zaadjes en het peultje toe aan de melk.

  2. 2

    Klop de eidooiers samen met de suiker schuimig. Roer er een scheut warme vanillemelk door en giet dit mengseltje in de pan met warme vanillemelk. Roer goed.

  3. 3

    Zeef de vanillemelk en schenk ze in vuurvaste ovenschaaltjes. Zet ze 1 uur in een warmwaterbad in de voorverwarmde oven en laat daarna minstens 4 uur afkoelen in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vanillepudding basisrecept

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!