Papillot van zalm, courgette en kruiden
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de aardappelen en halveer ze in de lengte. Kook ze 10 tot 15 minuten in zout water. Giet af. Spoel de courgettes en snij in fijne schijven. Maak de lente-uitjes schoon en snij in fijne ringen.
-
2
Spoel de tijm en dille, schud droog. Rist de blaadjes en hak ze fijn. Spoel de citroen, rasp de schil en pers het sap. Pel en pers de knoflook. Meng de citroenschil, het -sap, de knoflook, de wijn, de kruiden met 4 el olie. Kruid met peper en zout.
-
3
Leg de aardappelen, courgette en lente-ui in het midden van 4 stukken aluminiumfolie. Druppel er de helft van de kruidensaus over, leg de stukken zalm erop en giet de rest van de saus eroverheen. Sluit de pakjes goed en leg ze op een bakplaat. Gaar ze 20 minuten in de oven.