Recept

Kabeljauwfilet met kruidenkorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met lekkere patatjes

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in de schil. Snij de korsten van het brood en maal het kruim fijn. Verwarm de oven voor op 240°C.

  2. 2

    Pel en hak de sjalot. Stoof ‘m glazig in 2 el olijfolie. Doe er de boter bij en laat smelten. Meng met het broodkruim en de peterselie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de visfilets in olie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en verdeel er het broodmengsel over. Laat 5 minuten kleuren in de oven.

  4. 4

    Snij het kapje van de aardappelen, maak het kruim los en kruid met peper en zout. Serveer bij de vis en werk af met een partje citroen en een takje peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauwfilet met kruidenkorstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!