Recept

Kabeljauw met tomatencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een groene salade en gepofte aardappelen

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen, gekonfijte tomaten, ansjovisfilets en olijven in stukken. Voeg bieslook en olijfolie toe en meng tot een samenhangende crumble.

  2. 2

    Leg de kabeljauw en de trostomaten in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Kruid de vis met peper en zout. Verdeel de crumble over de kabeljauw.

  3. 3

    Hak de rozemarijn en tijm grof en strooi over de kerstomaten. Besprenkel met olijfolie en zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw met tomatencrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!