Recept

Gegratineerde kabeljauwschotel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk stukje vis uit de oven

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

    Snipper de ui. Snij de prei in ringen. Snij de wortelen in plakjes. Fruit de ui in boter. Doe er de wortelplakjes bij, dek af en laat 5 minuten garen. Voeg de erwtjes, prei, tijm en peterselie toe. Kruid met peper en zout. Stoof tot de groenten beetgaar zijn. 

  2. 2

    Smelt intussen 50 g boter en roer er de bloem door. Laat even sudderen. Roer er de visfond en de melk door en laat indikken. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Beboter een ovenschotel en schep er de groenten in. Kruid de vis met peper en zout en leg hem erop. Overgiet met bechamelsaus. Verdeel er de aardappelpuree over en teken er een mooie vis in. 

  4. 4

    Bestrooi met de gemalen kaas en zet 35 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegratineerde kabeljauwschotel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!