Recept

Kippensoep met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle soep

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in reepjes. Spoel de lente-uitjes en snij ze in schuine ringen. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Hou 1 eetlepel van de lente-ui apart voor de afwerking. Stoof de rest ervan samen met de champignons 4 minuten in olie. Blus met de rijstwijn.

  3. 3

    Schenk de bouillon bij de champignons en breng aan de kook. Voeg de vermicelli en de kip toe. Laat 10 minuten sudderen.

  4. 4

    Breng de soep op smaak met sojasaus, peper en zout. Werk af met de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippensoep met champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!