Recept

Kipsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer met crackers of knäckebrod

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook. Zet het vuur zachter en leg er de kip in. Pocheer ze 6 à 8 minuten tegen de kook aan. Neem de pan van het vuur af en laat 5 minuten nagaren. Snij de kip in reepjes.

  2. 2

    Rooster de sesamzaadjes in een pan zonder vetstof.

  3. 3

    Spoel de groenten. Halveer de kerstomaten. Snij de lenteui in ringen. Schil de komkommer en trek ‘m met een dunschiller in slierten. Meng de groenten met de kip.

  4. 4

    Roer een dressing van het citroensap, een scheut olijfolie, peper en zout. Schep ze door de salade. Werk af met sesamzaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!