Recept

Gevulde aardappel met chili con carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere lunch met de nodige pit

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de bonen uitlekken.

    Snipper de ui en de knoflook.

    Haal de zaadjes uit de paprika en de tomaten en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pof de aardappelen volgens het basisrecept 'gepofte aardappelen'.

  3. 3

    Fruit ui en knoflook in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.

  4. 4

    Doe er de tomaten, paprika en tomatenpuree bij. Kruid met chilipoeder, peper en zout.

  5. 5

    Giet er 1 dl water bij en breng aan de kook. Laat 40 minuten zachtjes sudderen, roer af en toe om.

  6. 6

    Maak het kruim van de aardappelen wat los en schep er de chili in.

    Serveer met ijsbergsla en maïs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde aardappel met chili con carne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!