Recept

Mosselen met knoflooksaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel, eenvoudig en superlekker

bereiding

    Voor de saus

  1. 1

    Snipper de chilipepertjes en de gepelde knoflookteentjes fijn. Stoof ze aan in 1 el olie. Blus met het water. Voeg er de lichte en de donkere sojasaus aan toe, de suiker en het zout. Los het maïszetmeel op in 2 el water en bind er de saus mee.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook. Snij de lente-ui in ringen. Spoel de mosselen en doe ze in een zeef. Blancheer ze zo in de kokende bouillon, en hussel ze door elkaar tot ze allemaal open zijn.

  3. 3

    Verhit wat olie in de wok en roerbak de lente-ui. Roer er wat van de knof ooksaus door.

  4. 4

     

    Doe er de mosselen bij en roerbak ze nog even mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mosselen met knoflooksaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!