Kalkoenpotje met dragon en mosterd
bereiding
-
1
Snij de kalkoenfilet in blokjes. Kruid met peper en zout. Bak ze rondom goudgeel in olijfolie. Zet even opzij.
-
2
Bak het spek krokant in een pan met wat olijfolie. Laat drogen op keukenpapier.
-
3
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de prei in ringen en de champignons in kwartjes.
-
4
Verhit wat olie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de prei toe en stoof kort aan. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze ongeveer 5 minuten mee, tot ze hun vocht beginnen te verliezen.
-
5
Schep de kalkoen bij in de pan. Schenk er de bouillon bij en laat 15 minuten sudderen.
-
6
Roer er de room, de mosterd, de dragon en de spekblokjes door. Laat nog 5 à 10 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met plukjes dragon.