Gewokte steakreepjes met broccoli
bereiding
-
1
Maak de broccoli schoon en verdeel 'm in kleine roosjes. Pel de uien, snipper ze fijn. Snij de steak in reepjes.
-
2
Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een wok en bak er de runderreepjes kort in aan. Doe dit in porties, zodat het vlees mooi dichtschroeit en niet te veel vocht verliest.
-
3
Haal het vlees uit de pan, maak de wok schoon met keukenpapier en verhit de rest van de zonnebloemolie. Doe er de ui en broccoli in en roerbak 2 à 3 minuten, op middelhoog vuur.
-
4
Overgiet met de bouillon en de sojasaus, doe er de peperbessen bij, kruid met peper en roerbak nog 3 à 4 minuten verder. Doe het vlees er weer bij.
-
5
Rooster de sesamzaadjes in een pan zonder vetstof en strooi ze over het gerecht. Besprenkel met de sesamolie, werk af met koriander en serveer.