Recept

Gekaramelliseerde kippenboutjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijke fingerfood.

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup met de honing, sojasaus, wittewijnazijn en de gedroogde oregano. Bestrijk er de voorgegaarde kleine kippenboutjes mee. Laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°.

  3. 3

    Laat de gemarineerde kippenboutjes ongeveer 15 minuten karamelliseren in de oven. Bestrooi met gesnipperde lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gekaramelliseerde kippenboutjes

Ingrediënten voor

12 stuks
  • ketchup6 el
  • honing3 el
  • sojasaus1 el
  • witte wijnazijn1 kl
  • gedroogde oregano1 kl
  • kippenbouten (klein, voorgegaard)12
  • lente-ui1

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!