Recept

Varkensmignonnette met romanesco

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker sappig stukje vlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de torentjes van de kool.

    Snipper de sjalot fijn.

    Hak de walnoten grof.

    Hak de bieslook.

  2. 2

    Kook de kooltorentjes beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Stoof het gesnipperde sjalotje in een flinke klont boter, doe er de gehakte walnoten bij en bak enkele minuten mee.

  4. 4

    Voeg er de beetgare romanescotorentjes bij en roer voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout en strooi er wat gehakte bieslook over.

  5. 5

    Bak intussen in een pan de varkensmignonnettes 2 minuten aan elke kant in wat boter. Kruid met peper en zout. Lekker met tagliatelle of rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensmignonnette met romanesco

Ingrediënten voor

4 personen
  • mignonettes4
  • walnoten (handje)1
  • romanesco
  • sjalot1
  • boter klontje
  • bieslook (gehakt)
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!