Spiesjes van konijn en scampi’s
bereiding
-
1
Snij de konijnenfilets in blokjes.
Snij de wortel in staafjes.
Snij de Chinese kool in reepjes.
Snij de shiitake in plakjes.
-
2
Kook de noedels beetgaar in gezouten water, spoel ze onder stromend koud water. Laat ze goed uitlekken.
-
3
Prik de blokjes konijnenfilet en de scampi’s op lange spiezen. Kruid ze met peper en zout. Bestrijk ze lichtjes met maïsolie. Rooster ze ongeveer 5 minuten op de tafelgrill of in de oven. Keer ze een paar keer om en om.
-
4
Roerbak de wortel en de kool 2 minuten in 1 el maïsolie. Doe er de shiitake bij. Roerbak nog 1 minuut. Doe er de noedels en de sojasaus bij. Schep goed om en laat nog even doorwarmen.
-
5
Verdeel over de borden. Leg er de warme brochettes bij en dien op.
Voorbereiding