Recept

Pasta-groentesalade met gepaneerde kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kiplekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. 

  2. 2

    Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.

  3. 3

    Kook de aardappelen 5 minuten beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Blancheer de tuinbonen 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water. Snij met een puntig mesje het fijne vliesje open en druk er de bonen uit.

  5. 5

    Vermeng de lauwe aardappelen met de macaroni en de tuinbonen. Schep er de dressing door.

  6. 6

    Kruip de kip met peper en zout. Wentel ze eerst door bloem, dan door losgeklopt ei en parmezaan. Bak ze 4 tot 5 minuten aan elke kant in maïsolie, op een matig vuur.

  7. 7

    Verdeel de sla over de borden. Schep er de bonensalade op. Snij de warme kip in stukken en leg ze erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta-groentesalade met gepaneerde kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!