Pasta-groentesalade met gepaneerde kip
bereiding
-
1
Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes.
-
2
Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
-
3
Kook de aardappelen 5 minuten beetgaar in gezouten water.
-
4
Blancheer de tuinbonen 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water. Snij met een puntig mesje het fijne vliesje open en druk er de bonen uit.
-
5
Vermeng de lauwe aardappelen met de macaroni en de tuinbonen. Schep er de dressing door.
-
6
Kruip de kip met peper en zout. Wentel ze eerst door bloem, dan door losgeklopt ei en parmezaan. Bak ze 4 tot 5 minuten aan elke kant in maïsolie, op een matig vuur.
-
7
Verdeel de sla over de borden. Schep er de bonensalade op. Snij de warme kip in stukken en leg ze erbij.
Voorbereiding