Gnocchi met varkenshaas, shiitake en marsala
bereiding
-
1
Snipper de sjalotjes en de knoflook. Borstel de shiitake schoon.
-
2
Schroei het vlees dicht in boter. Kruid met peper en zout. Laat nog 8 minuten verder garen met het deksel op de pan. Haal het vlees uit de pan, laat rusten onder aluminiumfolie en snijd in plakken.
-
3
Fruit de sjalotjes en de knoflook in dezelfde pan met een beetje extra boter. Voeg de schoongemaakte shiitake, de tijm en de spinazie toe. Roerbak en blus met de marsala. Voeg de room toe en kruid met peper en zout.
-
4
Laat even inkoken en leg het vlees terug in de saus. Kook de gnocchi gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
5
Giet in een zeef en spoel met vers water. Serveer de gnocchi met het varkensvlees en de saus.
Voorbereiding