Recept

Kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en kook ze gaar in lichtgezouten water gedurende 8 minuten.

  2. 2

    Stoom de kabeljauw ongeveer 12 minuten, afhankelijk van de dikte.

  3. 3

    Smelt de boter op een zacht vuurtje en schep er het schuim af zodat je geklaarde boter overhoudt. Klop au bain-marie de eidooiers met het water, het citroensap en wat zout tot een romige massa. Klop verder terwijl je de geklaarde boter er beetje bij beetje aan toevoegt.

  4. 4

    Verdeel de vis over borden en serveer met de asperges en een lepel hollandaisesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!