Recept

Auberginelasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de aubergines en snij ze in de lengte in dikke plakken. Bestrijk ze met olijfolie. Zet ze 5 minuten onder de grill of rooster ze in een grillpan.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Vet een rechthoekige ovenschaal lichtjes in met olijfolie. Vul de schaal met afwisselende lagen van aubergine, halve plakjes kaas (zonder korst) en ham (zonder zwoerd). Begin en eindig met aubergines. Kruid de aubergines telkens met peper en schep er een laagje tomate frito op.

  4. 4

    Klop de eieren los met de gruyère. Kruid met peper en zout. Giet de kaassaus over de lasagne. Zet 30 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Auberginelasagne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!