Recept

Calderada

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Fruit de uien glazig in 2 eetlepels olijfolie. Doe er de knoflook, de wortelen, de venkel en de selder bij. Blus met de wijn. Dek af en laat 15 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Voeg er de room bij. Laat 3 minuten, onafgedekt, inkoken.

  4. 4

    Spoel de visfilets en dep ze droog. Snij ze in blokjes en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk de sneetjes stokbrood met olijfolie.

  6. 6

    Spoel de tomaatjes en snij ze in kwartjes. Leg de vis en de tomaatjes in de bouillon. Bedek met de sneetjes stokbrood, met de olijfolie bovenaan.

  7. 7

    Zet 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Calderada

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!