Recept

Pasta met kip en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de tagliatelle beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Pel de knoflook en de ui en snipper fijn. Maak de paprika schoon en snij in fijne blokjes. Snij de kip in blokjes van 3 op 3 cm.

  3. 3

    Zet een pan met olijfolie op het vuur en bak de ui en knoflook glazig. Voeg de paprika toe en daarna de kipblokjes. Bak alles in 10 minuten goudbruin en gaar, roer regelmatig om.

  4. 4

    Maak de champignons schoon en snij ze in partjes, voeg toe. Laat even meebakken, voeg dan de room toe en verkruimel het bouillonblokje erover.

  5. 5

    Spoel de peterselie en snipper fijn. Serveer de pasta met de champignonsaus en geef er parmezaan bij, bestrooi met peterselie.

  6. 6

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met kip en champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!