Provençaalse aardappelsalade met groene boontjes en lamskoteletjes
bereiding
-
1
Maak de versekruidendressing. Meng de gehakte kruiden met de mosterd, de honing en de balsamicoazijn. Giet de olijfolie erbij en breng op smaak met peper en zout.
-
2
Boen de krieltjes schoon. Kook ze gaar in de schil in lichtgezouten water en giet ze af. Laat ze afkoelen en halveer ze. Spoel de sla en zwier droog. Kook de peultjes beetgaar in lichtgezouten water en laat ze schrikken in ijskoud water. Laat ze goed uitlekken.
-
3
Bestrijk de lamskoteletjes met olijfolie. Gril ze 5 minuten aan elke kant en kruid ze met peper, zout en de gehakte rozemarijn.
-
4
Meng de sla, de krieltjes, de tomaat, de peultjes in een kom. Maak de salade aan met de dressing. Leg er de lamskoteletjes bij en garneer met takjes rozemarijn.