Recept

Wildpaté met warme Luikse siroop

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers van bij ons

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in boter.

  2. 2

    Doe er de Luikse siroop, rozijnen en port bij. Laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de paté over de borden en lepel er de warme saus over. Garneer met roodloof en walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wildpaté met warme Luikse siroop

Ingrediënten voor

8 personen
  • wildpaté (stevig, dun gesneden)500 g
  • roodloof (of witloof)4 stronkjes
  • ui1
  • rozijnen2 el
  • walnoten4 el
  • boter
  • Luikse stroop10 el
  • porto10 el
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!