Recept

3 hapjes in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een kleurrijk trio!

bereiding
  1. 1

    Maak de forelmousse. Mix de vis fijn met de zure room. Verdeel over glaasjes en verkruimel er de rozepeperbessen over. Werk af met een takje dille.

  2. 2

    Maak de gazpacho. Meng 400 ml kant-en-klare gazpacho met de wodka, worcestershiresaus en de tabasco. Verdeel over glaasjes en werk af met een blaadje basilicum.

  3. 3

    Maak de rundertartaar. Hak het vlees zo fijn mogelijk met een mes. Gebruik geen blender dan wordt hij te plat. Verdeel het vlees over glaasjes. Bestrooi met de parmezaan en besprenkel met enkel druppels truffelolie. Kruid met zwarte peper en zout, werk af met een blaadje rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

3 hapjes in een glaasje

Ingrediënten voor

4 personen
  • Voor de mousse van gerookte forel
  • gerookte forelfilets2
  • verse dille4 sprietjes
  • room2 el
  • roze peperbes1 el
  • Voor de 'bloody gazpacho'
  • vers basilicum4 blaadjes
  • wodka1 scheut
  • worcestershiresaus4 druppels
  • tabasco4 druppels
  • tomatensap (ou gazpacho prêt à l'emploi)400 ml
  • Voor de rundertartaar met parmezaan
  • rundvlees (zonder vet)120 g
  • parmezaan (schilfers)
  • rucola1 handje
  • truffelolie
  • zwarte peper
  • grof zeezout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!