Recept

Bloemkoolroosjes met spek en puree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke comfort food

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Spoel de bloemkool en verdeel in roosjes.

  2. 2

    Bak het spek knapperig in een pan zonder vetstof. Laat opdrogen op keukenpapier. Hou het spekvet bij en bak er de bloemkoolroosjes in.

  3. 3

    Giet de aardappelen af, hou 1 kopje kookvocht over. Pureer de aardappelen met het kookvocht en een klontje boter.

  4. 4

    Schep de bloemkoolroosjes door de puree. Kruid met peper en zout en serveer met het spek en grof gesnipperde peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bloemkoolroosjes met spek en puree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!