Recept

Pannenkoekjes met lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Minicakejes met een plukje koriander

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de melk met het water en los er de gist in op. Meng de bloem met de melk en het water en roer glad. Spits het ei. Roer de eidooier, de olie en een snuifje zout door het beslag. Klop het eiwit tot sneeuw en spatel het door het deeg. Laat 1 uur rusten op kamertemperatuur.

    Snij de abrikozen klein.

    Spoel en pluk de blaadjes van de koriander.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een scheutje olijfolie. Voeg de abrikozen met de rozijnen bij het vlees. Kruid met peper, zout en ras el hanout. Giet er een glas water bij, draai het vuur laag en laat 40 minuten sudderen.

  3. 3

    Vet een kleine koekenpan in met olie en bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Leg ze in papieren cakevormpjes en vul ze met het vleesmengsel. Bestrooi met korianderblaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pannenkoekjes met lamsgehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!